Artrolux +

NIVELIEN PALAUTTAMINEN
ENSIMMÄINEN VALMISTE HELMIJAUHEELLA
ALENNUS -50% PÄÄTTYY
78
39
Maa Nimi: Puhelin: 50 pakkausta jäljellä Henkilötietosi on suojattu
Lievittää nivelten kipua ja turvotusta
Palauttaa fyysisen aktiivisuuden
Vahvistaa niveliä, luut ja lihakset
ARTROLUX+ MIKÄ ON SEN SALAISUUS?

ARTROLUX+: n pääainesosa on helmijauhe. Helmijauhe on ainutlaatuinen kalsiumin lähde, jonka imeytyminen elimistössä on yli 60%. Se on kalsiumin puute, joka on tärkein syy nivelten tuhoutumiseen.

Helmijauhe on valmistettu helmistä, jotka on kasvatettu erityisellä tekniikalla ekologisesti puhtaissa olosuhteissa. Helmijauhe sisältää 18 aminohappoa ja 20 hyödyllistä hivenainetta, jotka ovat tarpeen kollageenin synteesiin, mikä palauttaa nivelten joustavuuden.

Yli 60% kalsiumia
20 hyödyllistä hivenainetta
18 orgaanista aminohappoa
ASIANTUNTIJAN LAUSUNTO “ARTROLUX+ PALAUTTAA NIVELET AINUTLAATUISEN KOOSTUMUKSEN ANSIOSTA”

“Saimme uuden innovatiivisen tuotteen Artrolux +. Se lievittää kipua, lisäksi myös pysäyttää nivelten tuhoutumisen ja aloittaa rustokudoksen uudistumisen. Tuote sisältää tehokkaimman luonnon kalsiumlähteen - helmijauhetta. Yhdessä kondroitiinin, glukosamiinin ja muiden bioaktiivisten komponenttien kanssa helmijauhe palauttaa fyysisen aktiivisuuden ja estää niveltulehduksen ja artroosin kehittymistä”.

Pekka Järvinen Asiantuntija
Artrolux + BIOKOMPONENTTIEN TEHOKAS YHDISTELMÄ

ARTROLUX+ on luonnollinen aineyhdistelmä nivelten palauttamiseksi. Tuotteella on korjaava vaikutus nivelten rustokudokseen, se auttaa vahvistamaan niveliä, stimuloi kollageenisynteesiä, vähentää kalsiumin menetystä ja lisää nivelten liikkuvuutta.

Helmijauhe Vahvistaa niveliä, luut ja lihakset
Boswellia uute Sillä on voimakas tulehdusta estävä vaikutus
Glukosamiini Edistää vaurioituneiden kudosten uudistumista
Kondroitiini Estää rustokudoksen tuhoutumisen prosessit
Ei analogioita Euroopassa
Täyttää kaikki EU: n laatustandardit
765 000 € INVESTOITU ARTROLUX +: N KEHITTÄMISEEN
Artrolux+ kaava kehitettiin Ranskan riippumattomissa farmaseuttisissa laboratorioissa 7 vuodessa.
Tuotteen valmistamiseksi on luotu laboratorio, joka täyttää kaikki EU: n laatustandardit. Siellä on käytetty nykyaikaista tekniikkaa ja parhaita ainesosia.
Viisi vuotta olemme asiakas-testien tulosten perusteella kehittäneet ohjelmistoja innovatiivisen kaavan valitsemiseksi.
ARTROLUX+ VALMISTEEN TEHOKKUUS ON TODISTETTU KLIINISILLÄ TUTKIMUKSILLA
 • Tutkimusten tulokset
 • Kivun ja turvotuksen poistaminen
 • Fyysisen aktiivisuuden palauttaminen
 • Nivelten, luiden ja lihasten vahvistaminen
 • Sivuvaikutusten esiintyminen
 • Artrolux +
 • +
 • +
 • +
 • -
 • Muut tuotteet
 • +
 • -
 • -
 • +
ARTROLUX + ON JO AUTTANUT NÄITÄ IHMISIÄ
Sanna, 53 Mieheni kanssa olemme pitäneet omaa maatilaa vuosia, se on koko elämämme. Nuoruudessa asti olimme tehneet kovasti töitä. Vaikka töitä oli aina paljon, olimme onnellisia. Kunnes nivelien terveysongelmat alkoivat aiheuttaa vaikeuksia. Käsien ja kyynärpäiden kipu sekä jäykkyyden tuntemus aiheuttivat minulle tuskaa. Myös selkäranka oli silloin tällöin kivulias. Miehellä oli ongelmia polvien ja lonkkien kanssa. Kivun takia emme kyenneet joskus kävellä edes pihalla. Artroluxdista kuulimme onneksi ajoissa. Jos emme olisi tilanneet sitä – olisimme tehneet suuren virheen! Vielä pari kuukautta sitten tunsimme olevamme vanhoja ihmisiä, mutta neljä viikkoa riitti, että olimme takaisin pellolla. Joskus tuntuu jo, että olemme nopeammat kun pojat! Ei ole kipuja, pistelya eikä turvotusta. Tyttäreni häissä poistuimme tanssilattialta viimeisinä. Voiko olla jotain parempaa? Paljon kiitoksia.
Helmi, 46 Työskentelen kuriirina ja minun on jatkuvasti nostettava painoja. Todennäköisesti siksi kädet ja jalat ovat viime aikoina iltaisin alkaneet satuttaa. Aviomies löysi netistä mielenkiintoista tietoa Artroluxista. Koska tämä on ensimmäinen lääke, jota käytän nivelkipuun, en voi sanoa varmasti, auttaako jokin muu vastaava tuote. Mutta Artroluxista voin kertoaa vaan hyvää. Koska olen päässyt eroon kivuista. Lisäksi minusta tuntuu, että luut ja nivelet ovat vahvistuneet. Suosittelen sitä muille, joilla on samanlaisia ongelmia.
Sampo, 64 Olen ottanut tätä tuotetta noin seitsemän kuukautta. Eilen minulla oli luuntiheysmittaus ja tänään sain tulokset: "Luun mineraalitiheyden mittauksen tulokset ovat parantunut vuodesta 2019 lähtien osteoporoosista osteopeniaan." Olen hämmästynyt ja olen niin iloinen, että löysin tämän tuotteen! Ja ei minkäänlaista sivuvaikutusta! Jatkan sen käyttämistä.
TILAA -50% ALENNUKSELLA TILAAN
MITEN OTETAAN ARTROLUX+
1 kapseli 3 kertaa päivässä
Syömisen aikana veden kanssa
Suorita kurssi yhtenäisenä, ilman taukoa
ARTROLUX+
TILAUKSESTA JA TOIMITUKSESTA
Jätät pyynnön verkkosivuillamme
Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse
Toimitamme
tilauksesi
Maksat tilauksesta vasta saatuasi toimituksen